La Belle Ancienne

Omgeving

 

Assignan is een pittoresk dorpje

De warme bakker komt elke morgen (behalve maandag).


 

pyrenees

Ten noorden van Assignan ziet u de Montagne Noir, en in het zuiden, op een heldere dag, de PyreneeŽn. Wandelend door het landschap van wijngaarden (de golvende beloften van eindeloze wijnen) en genietend van de geuren van lavendel, rozemarijn en tijm, bent u vlak bij het Parc Natural du Haut Languedoc, met zijn majestueuze uitzichten.Voor een gedetailleerde kaart van Assignan klik hier.
Voor een uitgebreidere kaart van de omgeving zie Uitstapjes.

 

st chinian market
De markt in het naburige St Chinian wordt twee maal per week gehouden.

Voor uw boodschappen kunt u terecht in St Chinian, 8 km van Assignan. Daar vind u allerlei winkels, bars en restaurants, banken, etc. Ook is er een grote supermarkt met tankstation aan de rand van de stad. Als u zich eens anders wilt verplaatsen, er zijn fietsen te huur in de stad. Rivier en meer zwemmen, kanoën of kajakken zijn overvloedig.

Een fantastische markt in Provencaalse-stijl is er elke Donderdag en Zondag morgen onder de platanen in het centrum van dit levendige kleine stadje. U vindt er verse lokale producten zoals fruit, groenten, thee, zeep en kruiden, jams, honing en olijven, verschillende soorten brood en kaas, vlees en vis, en ook kleding en unieke handgemaakte snuisterijen.

Zuid Frankrijk heeft vele lokale markten, sommige gespecialiseerd in natuurlijke producten. Klik hier markten in de omgeving voor een lijst met martdagen en hun specialiteiten.

Home
Woonkamer/Eetkamer/Keuken
Slaapkamers
Dakterras
Faciliteiten
Richtingen
Omgeving
Uitstapjes
Geschiedenis
Prijzen
Video's en Slideshows
Nieuws

 

Toegangspoort en kerk fotos met dank aan Marty Eigenberger

 

Fleeting Echoes Ltd. Productions
© Copyright 2004-2020